facebook silinen msj geri getirme

Hesap Ayarları’ndan Tüm Facebook Geçmişinizi İndirin

Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfanın üst kısmından Hesap Ayarları‘nı açın. Karşınıza çıkan Genel Hesap Ayarları sayfasının altında “Facebook verilerinin kopyasını indir” uyarısı göreceksiniz. Gömülü linke tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz sayfada “Arşivi Başlat” tuşuna bastığınız zaman sadece Facebook üzerinde olduğunuz zaman boyunca size gelen tüm mesajları değil, Facebook’un depoladığı tüm verilerinizin yüklenmesi yolunda ilk adımı atmış olacaksınız.

facebook silinen msj geri getirme resimli anlatım ile ilgili görsel sonucu

Ä°lgili resim

Tüm Facebook Geçmişiniz Parmaklarınızın Ucunda

Arşivimi Başlat tuşuna basınca sizden güvenliğiniz için yeniden şifrenizi girmenizi isteyecektir. Daha sonra karşınıza çıkacak İndirme Talebikutucuğunda ise bu indirme sürecinin biraz uzun sürebileceğine dair bir uyarı göreceksiniz. Bu süre Facebook üyeliğinizin geçmişine göre uzayıp kısalabiliyor. Ancak birkaç dakika içinde Facebook’tan gelen bir mesajın e-postanızda belirmesi olası.

Bilgilerini İndir

E-Postanızı Kontrol Edin ve Son Vuruşu Yapın

Facebook’a verilerinizi indirmek için onay verdiğinizde hesabınızla eşleştirdiğiniz e-posta hesabınıza talebinizle ilgili bir e-posta gönderilecek.Facebook burada yine güvenliğiniz için talebiniz hakkında bilgi verirken konu ile ilgili diğer bir e-postayı sonrasında göndereceğini belirtecek. Çok değil aynı gün içinde gönderilen bir e-posta ile arşivinizin hazır olduğunu bilgisi size iletilecek. Bu aşamadan sonra e-postanın içinde yer alan “Arşivimi İndir” linkine basarak son ve en önemli adımı atmış olacaksınız.

Arşivi Yükle

Arşivinizi Açarak Sildiğiniz Mesajlara Ulaşın

Yükleme bittiğinde tüm Facebook arşiviniz bilgisayarınızdaki yerini alacak. Zip dosyası olarak gelen bu dosyadan “Mesajlar” bölümüne giderek üzülerek sildiğiniz tüm mesajlarınıza kavuşabileceksiniz. Aynı arşiv dosyasından profil, iletişim bilgileri, duvar, fotoğraflar, videolar, arkadaşlar, dürtmeler, etkinlikler, ayarlar, güvenlik ve reklam verilerinizi de görüntüleyebilirsiniz. Görüldüğü gibi Facebook’ta hiçbir şey kaybolmuyor, sadece saklanıyor.